ET NYTT KAPITTEL

Dette er en start på et helt nytt kapittel i vårt liv. 2020 vil generelt by på mye nytt, spennende og utrolig bra.

Vi vil selvfølgelig at alle framtidige lesere skal få et lite innblikk i hvem vi er. Vi er et par som i skrivende stund er bosatt i Oslo. Jeg, Mari, er 26 år og kommer opprinnelig fra Fredrikstad. Min samboer, Tobias, er en gladsvenske på 28 år som har bodd de siste årene av sitt liv i Norge. Vi møttes selvfølgelig på.. Tinder.

Som alle andre har vi interesse for trening og småting, men på denne bloggen ønsker vi å dele våre aller største lidenskaper. Vi er veldig glad i å lage mat, spesielt det å utforske på kjøkkenet og lage ting fra bunn av. Vi ønsker derfor å dele erfaringer og tips rundt matlagingen, og selvfølgelig dele oppskrifter med masse relevante bilder. I tillegg vi er veldig glad i reising, og så godt det lar seg gjøre prøver vi å få reist så ofte vi kan. Siden vi møttes har vi vært på rundtur i Asia og en rekke weekend-turer til både store og små byer.

Bloggen vil også omhandle våre daglige rutiner og et lite innblikk i vår hverdag som etterhvert vil være flytting til Fredrikstad, innredning, festival og den litt mer langsiktige drømmen om å bygge vårt helt egne hus.

Vi håper dere vil følge vår reise, og vi gleder oss enormt til å bli kjent med dere!

One thought on “ET NYTT KAPITTEL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s