GREFSENKOLLEN.

God søndag alle sammen.

I dag startet dagen med en kopp kaffe og nybakt brød til frokost. Deretter var det bare å få på seg turklærne og pakke sekken med kaffe i termos og snacks, da vi hadde bestemt oss for å ta turen opp til Grefsenkollen for aller første gang. Og guri så heldig vi var med været. Skyfritt, stekende sol og en skikkelig forsmak på et perfekt påskevær.

Det er ikke å skyve under en stol at veien opp til Kollen var tung etter en måned uten trening og masse deilig kos hele julen, men når man kommer opp til utsiktspunktet glemmer man all smerte med en gang. Sånn er det alltid! Jo høyere vi kom, jo mer frisk ble luften. Lukten av bål, skog og frost gjorde skikkelig godt på to sjeler som ellers bruker mye tid sentralt i Oslo. En blir på mange måter vant til eksos og dårlige utslipp her nede i gryta.

Vi benket oss ned på hvert vårt sitteunderlag og så utover byen mens kaffen var sjenket i våre medbragte pappkrus. Det er ganske fascinerende at en kan reise såpass kort for å kunne se både Nydalen, rådhuset og Holmenkollen på et og samme sted. Grefsenkollen er absolutt til å anbefale varmt både for å få deg en treningsøkt, røde kinn og en fantastisk naturopplevelse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s