En under genomsnittet bra tisdag avslutades med en av våra absoluta favoriträtter. Vi introducerade oss själva för denna rätt i fjol då vi testade hemma utan någon som helst tidigare erfarenhet. Det är inte den sexigaste rätten att se på, men guuu så gött det är!
Sommarrullar

Lite svårt att skriva hur mycket av varje ingrediens man behöver, då man fyller rullarna olika mycket. Men här kommer iallafall ingredienserna.
- Rispapper (ark)
- Strimlat svinkött
- Glasnudlar
- Morötter
- Vårlök
- Gurka
- Hoisinsås
- Jordnötssmör
Det är ingen speciell ordning man bör göra detta på, men rekommenderar att avsluta med att steka köttet eller iallafall hålla det varmt till servering. Utöver det så är det bara att hacka grönsakerna i stavar, koka nudlarna och blanda Hoisinsås med jordnötssmör. Rispapper läggs fram torra på bordet, så “blöter” man dom vid behov.
Kött kan ersättas med valfri protein eller veggie-alternativ Eat your greens Glasnudlar av valfri sort
Servera allt i taco-stil och sätt även fram en stekpanna eller ett djupare fat med ett par centimeter vatten i. Detta är till att “doppa” rispappersarken i så dom mjuknar till och kan rullas. Använd gärna fingervarmt vatten, så går det lite fortare för arken att mjukna. Det kan behöva ligga typ 30 sekunder på tallriken innan det blir mjukt, so don’t panic.
Fyll arket med det du önskar, rulla ihop och njut av en lite annorlunda variant av “vårrullar”.
Hoppas det smakar!