FEM SUNNE FROKOSTTIPS!

God morgen.

I husstanden vår er 1/2 veldig glad i frokost. T er typen som virkelig får utbytte av inkludert frokost på hoteller og liknende. M derimot drar nytte av et par skiver bacon og en toast med smør på.

Det sies at frokost er dagens viktigste måltid og at dette setter i gang kroppen og forbrenningen for videre inntak resten av dagen. Jeg har derfor funnet et par enkle og lette frokostoppskrifter som jeg kan nyte og kose meg med uten at det vokser i munn på meg eller kvalmer mer enn det gleder.

  1. Hjemmelaget glutenfritt brød med pålegg:
Brødet er saftig, luftig og skivene er noe mindre enn vanlig slik at det er lettere å få i seg. Syltetøy eller en osteskive på toppen her er mer enn nok.

2. Snadder i skål:

Denne er virkelig god. To spiseskjeer cottage cheese, en spiseskje gresk yoghurt, to teskjeer bringebær syltetøy, en stor klikk med peanøttsmør og en halv kiwi.

3. Rugsprø med avokado og bacon:

Rugsprø er veldig lettspiselig generelt. Anbefaler å slenge på en god dose avokado og krydre med salt og pepper. På mine har jeg hjemmelaget ramsløksalt som min bror og svigersøster ga oss i gave. Anbefaler å steke bacon i stekeovnen for mindre klin 🙂 200 grader i cirka 10.12 minutter.

4. Omelett:

Jeg bruker: 2 egg, en dæsj vann, cottage cheese, gressløk, salami og salt med parmesan&basilikum, men her er det rom for å prøve både annet kjøtt eller kjøttfritt. La den steke på middels varme i 7-8 minutter. YUMMI!

5. Selvsagt mine hjemmelaga polarbrød:

Disse brukte vi som pizzabunner sist. Men, de er nydelige som brød. Jeg anbefaler noe så enkelt som smør og salami, men her kan man bruke ALT.


Ønsker dere en fin valentinsdag og god helg ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s