LONG TIME, NO SEE.

Heisann, her var det lenge siden vi var sist. Beklager det.

Som alle andre er vi veldig berørt av det merkelige viruset verden er utsatt for, og vi sliter litt med å forstå hvordan dette gikk seg til. Vi har ingen problem med å forstå alvoret og har mer eller mindre hatt frivillig karantene i godt over to uker. Vi er for tiden begge sykemeldte, så vi har ikke trengt å gå så mye ute blant folk heller. Tenk om alle hadde klart å holde seg hjemme? Alle som ikke MÅ ut på jobb selvsagt.

Det er vanskelig tider i møte, og vi er vel mest nysgjerrig på neste steg. Hva skjer videre? Klarer vi å komme á jour? Vinner vi over dette viruset før sommeren? Hva skjer med 17 mai-feiringen? Ingen vet.. M har sagt opp jobben og jobber der ut mai. Hadde så godt som spikret seg ny jobb, men dette ble satt på is inntil videre, nettopp grunnet Corona og usikkerhetene rundt varigheten og slik, så jobb må vi bare håpe ordner seg slik det er per nå.

En ting er sikkert, og det er at vi har klart å fylle dagene med koselige og kreative ting. M har bakt både kanelboller, glutenfrie cookies og lavkarbo-polarbrød. T har bygget er par småprosjekter som vi tenker kommer i et eget blogginnlegg. Vi har kommet i bunn av skittentøyskurvene til Maris store glede! Vi har malt egne malerier, tatt bilder av leiligheten for videre utleie og vi har sett ferdig en hel miniserie på Netflix. Serien heter “Unbelievable” og anbefales varmt. Den handler i korte trekk om en serievoldekt utført i både Washington og Colorado.

Vi vil være mye flinkere på å blogge framover, og vi har satt opp en plan for hva og når vi skal skrive, slik at det blir lettere å få det gjort. Håper dere fortsetter å følge oss 🙂

Ta vare på hverandre, bli inne så mye dere kan og ring nære og kjære på FaceTime.

One thought on “LONG TIME, NO SEE.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s