Burger friday

Då var det helg igen! I dagens situation blandar man fort dagarna, men att veta att det är helg gör att man kan slappna av lite extra. Vi har inga planer för helgen och med hälsodirektiv från myndigheter ser vi heller ingen poäng med att ta oss ut på äventyr. Hör på experterna och stanna hemma, så blir den här krisen kortare och vi kan komma oss tillbaka till en normal vardag.

Gårdagens meny var veggoburgare i briochebröd med guacamole och cheddarost, med hemmagjorda chips som tillbehör. Det var första gången vi testade att göra chips, så resultatet kunde varit bättre. Men vi tog vanlig potatis, skivade dom med en mandolin, kokade skivorna ett par minuter, kryddade och körde dom i airfryern i 15-20 minuter till dom blev crispy. Generellt är vi happy med maten, vi testade nya veggoburgare från Coop som hade lite speciell smak, så dom byter vi förmodligen ut till nästa gång.

Inte världens sexigast bild, men en burgare är en burgare

Ikväll ska M ha quiz med girlsen, medan min kalender står helt öppen för dagen, kan hända man börjar packa ned saker man inte använder inför flytt.

Ha en finfin helg! Följ direktiv från myndigheter, håll er hemma och ta hand om varandra.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s