22 dager til overtakelse.

I dag er det nøyaktig 22 dager til vi overtar leiligheten, og starter vårt nye liv i en ny kommune. Eller, den er vel strengt talt ikke ny for M selvom vi offisielt flytter til Sarpsborg i stedenfor Fredrikstad. Close enough.

Vi bestemte oss tidlig for å ikke la det sluke oss helt. Vi er begge skapt slik at vi vil få fortgang i ting, og når vi først har fått en tanke på en forandring, så opptar den tanken veldig mye av tiden vår. Vi la en slagplan, eller en såkalt “bucket list” over ting vi skulle gjøre i Oslo før vi pakket ned leiligheten her. Vi så faktisk fram til alle opplevelsene og virkelig suge til oss kulturen i hovedstaden. Men, Covid-19 kom og tok over hverdagen til oss alle sammen. Nå er ikke realiteten lenger slik at vi kan dra på operaen, teste restauranten Dinner eller nyte en utepils på Løkka som vi har gjort utallige ganger før.

Nå sitter vi med en følelse av å bare ville komme i gang. Vi har solgt unna masse ting vi ikke skal videreføre i neste leilighet, og vi har allerede rukket å pakke ned tre pappesker med ting. Siterer oss selv: “vi skal IKKE pakke ned alt slik at vi bor i esker de siste tre ukene”, men hjelpes meg det er ikke lett?! For det første så må vi jo ha noe å pusle med i disse dager, men vi er jo også så klare for å bare flytte og føler vel alt blir litt mer ekte når vi starter nedpakkingen. Det er nesten verdt å bo her uten møbler bare for å vite at det snart skjer, på ekte.

Vi får bite tenna sammen de siste ukene og nyte nuet i Oslos fineste leilighet. Vi filmer flyttingen og håper å sette sammen en liten snutt til dere når alt er ferdig!

Big love!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s